Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2007 09:09 - Скрит смисъл
Автор: pripadnal Категория: Забавление   
Прочетен: 2305 Коментари: 12 Гласове:
0



Тия реалистични сънища не ме оставят на МИРА, която всъщност познавам бегло.

Ма е бая тъпо да търсиш скрития смисъл, при положение, че нищо не разбираш от тълкувания, а интернет съновниците не ебават ма изобщо. А да не съм луд да си разкажа съня на някой преди 12ч, нали може да се сбъдне. Ами ако е нещо лошо? А след 12ч вече съм ги забравил. 
Чистотата на съзнанието сигурно е важна стъпка, към духовното извисяване на индивида, предвид емоционално-житейските му терзания, гарнирани с делението на морекулите и ефекта на пеперудата, съпътстващ катарзиса и разрухата у средностатистическото създание, надарено с достатъчно интелект, за да осъзнае, че диша и издиша.
И в крайна сметка има ли значение, че за лисицата е кисело гроздето, при положение, че гаргата изпуска сиренцето заради нарцисизма си.
Може би в цялата ситуация най-трезво разсъждава Кумчо Вълчо, на който му се ебало, та две не виждал, и който вървейки си из гората срещнал златната питка, която му заявила:
-Аз съм златната питка, три пъти месена, два пъти печена, търкулнала се от прозореца, поела по пътечката. Срещнах Зайо Байо, Баба Меца, Кума Лиса и им избягах. И на теб Кумчо Вълчо ще избягам.
Естествено отговорът на загорелия Кумчо Вълчо бил:
-Чакай само да те видя от къде говориш. 

Така че забравете цената на бирата и си купете суджу, за да ви е по-сладка въпросната течност след зверско препушване. И си заплюйте един забранен блог, в който да не влизате-примерно моя. 
Защото трябва да има табута. Да табуто е важно нещо. Трябва да имаш някви забрани в крайна сметка. По някакъв начин можеш и да си каляваш съзнанието така. Стига да не ти писне и да идеш на веселба преди това. Където пак ще разрушиш бариерите на здравия разум и не е изключено да попаднеш в емоционална дупка, предвид факта, че всъщност шибаш не точно, която трябва. А коя трябва? Кой определя коя трябва? И да върви да го каже на тази, която трябва, щото ние сме си се натопорчили така или иначе. 
Всички искат, смятат и твърдят, че могат да четат между редовете. И кво прочетохте? А кво разбрахте? И къв е скрития смисъл, освен че грам мозък не ми е останал?
Щото аз просто редях дзумички.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. soho - Интересни думички нареди? И ...
20.11.2007 10:18
Интересни думички нареди?

И какво сънува, ако толкова е било реалистично ще го запомниш и след 12.

Аз не искам да имам табута. Не искам да си калявам съзнанието по този начин и всъщност не мога да чета между редовете :)
цитирай
2. анонимен - Направо нямам думи!
20.11.2007 10:30
Май е по-важно дали ти разбираш себе си, защото явно си доста объркан. А коя е правилната - за това предписание няма, но се радвай, че изобщо има желаещи. Пък и какви са тези претенции? Малко са майсторките в този занаят, нали се сещаш? Ако е само за едното чукне, шансът е малък. Ако обичаш тогава всичко се променя. Ти каквo искаш? Да ти кацне от небето перфектната любовница и ти да умираш от ектаз под нея? Дано да имаш късмет, ама това си е Божа работа! Пък до тогава си ровичкай из главaтa и хаотичните си сънища и израствaй духовнo – може да ти е от полза!
цитирай
3. morganamaur - :(((
20.11.2007 13:28
bahti,a az v4era sutrinta na sabujdane mn qsno (i qvno!) dolovih,4e sanuvam,kak vsi4ko se navodnqva...estest ne sam kazvala na nikoi za tova...da ne pomislite,4e az sam predizvikala ne6to!... (e,slavq se tuk-tame s nqkoe i drugo ve6tersko umenie,no...)
v zaklu4enie...samo iskam da pojelaq na navodnenite 2 sedmici su6a!... ne 4e te 6te im pomognat koi znae kolko de...6tot pedalite,deto trqbva6e o6te predi godina da sa si po4istili kanalizaciite ne sa go napravili... :(((
цитирай
4. akasha85 - табу???????????
20.11.2007 20:46
аз имам едно табу, което съм си го хакнала в моят блог.бг и съм казала че е там, но няма да го барам! изпробвам си психиката и волята!
не мога да чета между редовете!
а табуто ми е "дето шибаш не когото трябва", и все пак няма да откажа отново да го шибам :) това да се брои към емоционалните дупки!

и сънища има достатъчно, затова се старая да спя по-малко, та да не сънувам :) че после цял ден го мисля..............ами ако беше наживо..........малиииии! :)
цитирай
5. pripadnal - Въобще не става въпрос за секс, между другото...
21.11.2007 07:20
...просто редях думички, както казах. А че нещо съм объркан е ясно. Ма няма значение.
цитирай
6. akasha85 - да не мислиш, че...........
21.11.2007 10:17
ние сме много подредени :) .......................
цитирай
7. morganamaur - :)))
21.11.2007 12:54
абе,сладури,нека тогава да си изберем един произволен ден от седмицата,през който ден да си спретнем едно строго организирано митинг-шествие и на крайната точка от това митинг-шествие дружно да изречем:"Днес сме се събрали..." ,след което също така дружно да отдадем почит на каузата и да припаднем съвестно за около минута!... :)))
P.S.:каква ще е каузата и какъв ще да го бъде маршрутът-това ще се определи на място от "комитета" в приблизително този състав: pripadnal (главният припаднал и шеф на комитета,комисията и комсомола хаххх),soho (др главно действащо лице,с помощта на което да опразним де що има дамаджана необърната...а и въобще всичко да изпием всички дружнооооо! ;) ), akasha85 (наборчето ми и следващ важен фактор от комитетчето ;) ) morganamaur (само да не зема се забрава,ейййй! но по-важното в случая е да не зема се самозабравя,кат почна да помгам на soho :D:D:D )
край на съобщението....моля члена и членките на комитетчето за ден на размисал,да обсадим маршрута,кво ше носим за пиене и др подробности от шибано получилия се в последните години пейзаж... нека обсъждането да започне сега...
цитирай
8. soho - Лелеле...
21.11.2007 13:03
#5

Всички сме объркани. Надявам се да е отвремето...

#6

Определно по разбъркана не съм се чувствала...

#7

Ааа чакай, страхотно впечатление съм създала за алкохола :)))
Гордо мога да кажа, че от понеделник до днес (нищо, че няма и 48 часа) желанието ми за пиене граничи към 0, с което определено се чувставам горда. По-добре късно отколкото никога :)
цитирай
9. morganamaur - hahahhh
21.11.2007 16:58
daaavaaai,sooohooo!nie sme s teb!kato te izpi6at ot klinikata "komiteta" shte te 4akame otpred s golqm buket! ;))) maitap,be bulkaaa... q si porkame i hi4 da ne ti dreme na.... nali vse pak 4ovek trqbva da se otpuska po nqkakav na4in...a to ne e zadaljitelno da se prekaliva,no bez nikvo piene pak si e super kofti.
aide,pozdravi na vsi4ki...
a m/u dr-abe,ne sme izmislili ime na toq proslovut komitet... :))) q daite po nqkoq ideq ;)
цитирай
10. pripadnal - morganamaur
22.11.2007 07:11
Значи ние се виждаме. Проблемът е, че обикновено срещите ни се осъществяват към полунощ, когато bros е по-pripadnal и от мен, аз упорито го гоня, а soho горката не може да ни смогне. Иначе като решиш да бръмкаш към София само пращаш едно ЛС, сменяме данни и се разбиваме. Същото важи и за akasha 85, която така и така поддържа контакти с bloghead... та току виж един хубав ден сме се сбрали цялото стадо весели маймунки. А относно наименование на крюто аз предложих Комуната, ма май не срещнах много одобрение.
цитирай
11. анонимен - vie batenca
30.11.2007 11:02
ste MNOGO zle
цитирай
12. pripadnal - anonimen:a ti batence...
01.12.2007 15:54
si pulno pendel4e
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pripadnal
Категория: Забавление
Прочетен: 465822
Постинги: 245
Коментари: 499
Гласове: 1235
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930